Welke Leasevorm past bij u:

Full operational lease

Bij deze zakelijke leasevorm wordt alles voor u geregeld. Zo bevat het leasecontract o.a. afschrijving, rente, wegenbelasting, onderhoud, verzekering en eventueel vervangend vervoer bij onderhoud/schade. De auto is en blijft van de leasemaatschappij. Deze vorm van leasen is de meest voorkomende in Nederland.


Financial lease

Bij deze zakelijke leasevorm kiest u zelf een auto uit. Vervolgens wordt aan de hand van uw wensen m.b.t. looptijd en slotsom een berekening gemaakt voor maandelijkse kosten (rente en aflossing). Deze betaald u gedurende de vastgestelde periode. Na afloop van het leasecontract bent u de eigenaar van de auto


Shortlease

Deze zakelijke leasevorm lijkt in veel opzichten op een full operational lease contract. Het verschil zit hem o.a. in de beperktere keuzemogelijkheden. Zo is een auto zelf samenstellen is in dit geval geen optie. Daarnaast zit er verschil in de looptijd. Zo heeft een shortlease contract over het algemeen een maximale looptijd van 24 maanden.


Private lease

Dit betreft een leasevorm voor particulieren. Zo hoeft u als particulier niet in één keer een groot bedrag te investeren in een auto. In plaats daarvan betaald u een vast bedrag per maand. M.u.v. brandstof en wegenbelasting zitten alle kosten hierbij inbegrepen, zoals verzekering, onderhoud, banden, reparatie en/of vervangend vervoer.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn