INFO

MO-biliteit Totaal is één van de toonaangevende lease-intermediairs in Nederland. Als landelijk opererende lease-intermediair zijn wij gespecialiseerd in het vinden van de beste lease-oplossingen voor de klant. Door onze eigen inkoop en de samenwerking met verschillende gerenommeerde leasemaatschappijen kunnen wij altijd zeer concurrerende aanbiedingen doen. MO-biliteit Totaal is volledig merk onafhankelijk en niet gebonden aan een lease- of financieringsmaatschappij. Dit stelt ons in staat om onafhankelijk advies te geven en de juiste lease-oplossing te bieden aan de klant. Door de compacte omvang van de organisatie zijn wij in staat om echt persoonlijke aandacht te geven aan elke relatie. MO-biliteit Totaal is de schakel tussen u als klant en de leasemaatschappij welke het contract gaat beheren. Ook tijdens de looptijd van het contract blijven wij uw aanspreekpunt.

Voordelige en flexibele lease-oplossingen

Wie denkt dat er alleen standaard lease-oplossingen bestaan, heeft het mis! De mobiliteitsadviseur van MO-biliteit Totaal gaat samen met u uw optimale invulling van mobiliteit vaststellen. Wij werken samen met gerenommeerde leasemaatschappijen en zorgen hiermee altijd voor een scherpe aanbieding. Hiermee kunnen aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd.

Door onze kennis van mobiliteit zijn wij in staat om een diversiteit aan lease oplossingen te bieden volledig afgestemd op uw wensen. Persoonlijke aandacht en maatwerk staan hierbij voorop. Wij zijn graag creatief, uiteraard binnen de lijntjes! Door onze creativiteit kunnen wij zeer flexibel omgaan met lease oplossingen en hiermee altijd zorgen voor de meest passende oplossing voor u en uw bedrijf.

Wij bieden onder andere Full-operational lease, Shortlease, Financial lease en Private lease. Maar ook alles daar tussenin, want wij denken niet in contracten maar mobiliteit.

Over Mike van Onselen

Met bijna 25 jaar ervaring in het vak, kun je spreken van een betrouwbare mobiliteitspartner. Ooit begonnen bij de plaatselijke Opel dealer Auto Bleeker om mijn stage te lopen in de werkplaats, om mijn MTS Motorvoertuigen diploma te halen. Na enkele weken technische stage ben ik in verkoop afdeling terecht te komen. En daar is mijn passie voor bedrijfswagens ontstaan. Net iets meer doen dan dat er van je verwacht wordt, daar ga ik voor. Elke dag bezig zijn met (bedrijfs)auto's en mensen aan je bedrijf en product binden is het leukste wat er is. Mijn naam is Mike van Onselen en ik ben eigenaar en de mobiliteitsspecialist van MO-biliteit Totaal.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn